Beedle The Bard og stjerne i Speilet.

Jeg sto opp idag kl. 07 30 og ordnet meg på badet. Skolen begynte jo 0815, så jeg tenkte jeg skulle gå 5 på. Men, jeg må tydeligvis ha lagt meg igjen, for når jeg våknet igjen var klokken 12! Pappa kom og sa at jeg måtte spise. Han laget egg til meg. Nam!
Jeg må kjøpe meg en fin kåpe eller en skinjakke snart tror jeg. Jeg kan ikke gå med boblejakke i byen.
Idag har jeg kunn spist de 2 skivene pappa laget til meg - det er litt vanskelig å spise for tiden ,men jeg jobber med det.
Jeg gleder meg litt til jul!  På amazon har jeg bestilt julegave til meg selv - Beedle the Bard i begge versjonene! Gleder meg til de detter ned i postkassa!
Ellers idag så dro jeg og pappa og tok en kaffe, så møtte jeg June på biblioteket. Der satt vi begge og leste. Jeg liker forfatteren bak den Mørke Materien. Den er så veldig spennende, også så jeg at han hadde skrevet en liten mini-bok, så jeg satte meg ned og leste den.
Nå er det snart Jul i Blåfjell! Kompis skal klippes idag, og jeg fikk viljen min om at han skulle få en stjerne i rompa. Eller "speilet" som det så fint heter. Jeg skal legge ut bilde. Håper den blir fin, hvis ikke tar vi den nok bort.


Bildet er klikk-bart.


51y7e623iulsl500aa240

2 kommentarer

Maria

08.des.2008 kl.17:54

Boblejakke i byen? Det er vel den nye it-greia for de mellom 13-16 år.

carma

08.des.2008 kl.17:57

Ja,det er det vel. Men jeg har ikke sånn snobbe-boblejakke (ikke helt min greie) , men sånn svart, vanlig en. Vil jo føle meg litt fin

Skriv en ny kommentar

carma

carma

15, Trondheim

Kategorier

Arkiv

hits