Svosj!

Dagen min. Hvor kjedelig og vanlig innlegg er ikke det? Men her kommer den altså. Siden jeg ikke har noe annet å skrive om.

Jeg våknet - nei, jeg ble vekket - i 12-tiden. Da skulle vi til farmor og farfar på lunsj. Jul og alt. Men jeg, som var for trøtt til å skille mellom drøm og virkelighet, sto ikke opp. Så det ble til at jeg gikk en tur med Kompis og fikk June til og hente meg på veien til farmor og farfar. Så spiste vi en god lunsj der med farmor,farfar,pappa og AB. Jo, også Kompis, men han fikk ikke noe mat.
Så gikk jeg og pappa hjem, kledde på oss ordentlig og dro ut på en liten langtur med Kompis. Vi gikk vel i en time. Etter vi kom hjem dro vi en tur til Dromedar (jeg måtte overleve på 7-Eleven kaffe en dag i jula! Nei vel, den er ikke så verst.) hvor jeg drakk 3 deilige, høyt elskede kaffe latter. Så møtte jeg mamma, vi skulle spise på Egon. Jeg spiste Fajitas, og mamma eplekake. Etterpå dro vi på Madagaskar 2. Den var egentlig ganske morsom.

gikk jeg til Emilie (fra byen) som var til moren sin. Der satt vi og tullet, og pratet med Alex. Også fant vi ut hvor vi skulle være på Nyttårsaften. Så fikk jeg pappa til og hente meg, og her sitter jeg.

dsc00431
En veldig god kaffe latte.

dsc00434
Se - så fine smil!

(Bildene er klikk-bare)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

carma

carma

15, Trondheim

Kategorier

Arkiv

hits