Dagen derpå

Så er det "endelig" 1. Januar.Igjen.Som i fjor.
Jeg dro først til besteforeldrene til Emilie, som bor i byen, for å møte Emilie. Der sminket vi Emilie seg (Jeg var klar), også spiste vi sjokolade og bananer. Etter hvert kom Vilde.
Så dro jeg,Emilie og Vilde på fest på Møllenberg,helt til vi ble kastet ut. Da gikk vi på BurgerKing. Jeg kjøpte meg en is. Det var veldig koslig,og mange koslige folk. Etter hvert ble vi mer og mer splittet, og det endte med at det bare var jeg,Emilie og Vilde som gikk rundt på Møllenberg. Men vi fant på mye tull. Jeg gidder egentlig ikke å skrive så veldig mye om hva vi gjorde, men vi møtte Breida og noen ganske sent på kvelden igjen. Da satte vi oss i trappeoppgangen til Mia. Der ble vi sittende helt til jeg, Emilie og Vilde ble sultne og gikk på BurgerKing igjen. Eller, jeg vet ikke om Emilie var sulten, vi spurte ikke.
Der stapper vi i -noen- hamburgere så -noen- skulle bli mer edru. Jeg drakk bare 2 Cider, så jeg var edru. Jeg spiste også 2 hamburgere. Det er jo godt, også var jeg sulten.
Jeg skulle ligge over til mamma, så når Emilie og Vilde ble henta, gikk jeg opp til mamma. Der satt jeg og spilte Animal Crossing helt til jeg ble så trøtt at jeg gikk og la meg.

Idag våknet jeg opp til en trivelig nyttårsfrokost med min kjære mamma, som jeg er så glad i. Etterpå spilte jeg litt mer Animal Crossing, før jeg gikk hjem.
31122008034- Emilie gjør seg klar.4

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

carma

carma

15, Trondheim

Kategorier

Arkiv

hits