Operasjon ferdig

dsc00039
Endelig ferdig med operasjonen! Er ikke ferdig nå, men kom ikke hjem før i 15-tiden. Kom dit 08 45.
Nå vet ikke jeg hvor mye du egentlig gidder å lese, men jeg kan jo fortelle hva som skjedde.

Da jeg var kommet inn, fikk jeg legge fra meg mobil og jakke. De veide meg, lurte på om det var noen medisiner jeg ikke tålte, og lurte på om pappa skulle være med inn til jeg sovnet. Selvfølgelig! Pappa måtte ta på seg grønn frakk og sånn grønt plasttrekk til hodet. Han så ut som en iskremselger. Jeg måtte forsåvidt også gå men et slikt lekkert plasttrekk på hodet.
 Da vi kom inn på operasjonssalen var det noen folk der. Jeg måtte legge meg på "bordet" også fikk jeg innsatt drypp. Det gjorde jævlig vondt. Etterhvert (tror jeg) at jeg fikk likegladssprøyte-ting og narkose. Jeg hadde bestemt meg for å prøve og holde meg våken, men til slutt føltes det ut som om verden skulle tippe over, så jeg lukket klokt nok øynene. Jeg fikk også en slik makse med surhetsstoffer, tror jeg. Jeg mener også å høre at jeg hadde en slange nede i halsen, så jeg skulle puste.
 Vel, jeg våknet opp på oppvåknings"sentralen" med min kjære pappa ved siden av meg. Jeg var helt ør i hodet, jeg følte meg full. Jeg bare lå der, så på pappa, prøvde å snakke litt. Men jeg får dessverre ikke lov til  å snakke så mye. De hadde fjernet tanna, og sydd igjen. Nå har jeg ei "stripe" som jeg sydd bak fortennene nede i munnnen. Jeg trodde hodet mitt veide 50 kg. Jeg fikk se tanna de hadde tatt ut, herregud, den var diger! Så ut som en slik løve-tann man har rundt halsen. Etter en stund gikk bedøvelsen ut, og jeg begynte å få ganske vondt. Det endte med at jeg fikk en stikkpille, og 4x2 morfin. Jeg ble ør, men det gjorde ikke vondt lengre. Pappa kom tilbake fra lunsj. Stakkars mann som måtte sitte der med meg hele tiden. En stund senere gikk han for å kjøpe medisiner til meg, og jeg halv-sov. Det gjorde jeg kanskje 40-minutter. Jeg lå alt i alt på den avdelingen i et par timer. Jeg hadde blitt den rene veteranen, og jeg hadde fortsatt drypp.
 Så ble jeg flyttet til en annen avdeling, men først så fikk jeg med meg gaver og diplom. Jeg fikk tanna mi (hurra), diplomet og en slik CD-mappe. Jeg ble ganske svimmel av å bli trillet i senga over til en annen avdeling. Så mye bare for å fjerne en tann! Jeg lå og fikk ferdig dryppet på den andre avdelingen, også kunne jeg få et glass vann. Jeg hadde ikke drukket siden igår kveld. Jeg fikk også begynne å reise meg. De hadde tatt ut drypp-slangen, men jeg hadde fremdeles den greia som den står i , i hånden. Jeg reiste meg opp, svaiet litt, satt litt til, og kom meg på beina - hvor jeg svaiet enda mer. For en bakrus! Etterhvert fikk jeg gå til en stol på det andre rommet, hvor også skapet mitt stod. Der tok de ut den drypp-greia (det var ikke så vondt), og jeg måtte prøve å gå til toalettet. Det gikk bra, så jeg fikk dra hjem. Jeg måtte jo først innom kantina for å kjøpe meg salat.
 Da jeg kom hjem tok jeg tablettene mine og la meg for å sove.

Jeg føler meg som det barnet idag. Jeg får ikke gå alene, jeg må sove på sofaen i natt, med åpen dør til pappas rom, jeg får ikke gå ut (hvertfall ikke alene), og jeg får så vidt snakke. Heller ikke spise harde ting, kun myke. Jeg må ta 4x paracet + ibux 4 ganger om dagen de neste par dagene, og jeg må også ta slike andre tabletter 3 ganger om dagen i 10 dager. For ei jævlig  tann.

bilde 567

7 kommentarer

linni

21.jan.2009 kl.18:50

au, det så vondt ut. liker forresten designer på bloggen din! : )

Hanne

21.jan.2009 kl.18:57

Hvorfor har du operert ?

SV: :) Det var en veldig interessant tur!

v4rg

21.jan.2009 kl.21:37

Omg så svær D: AU

Eline Brevik

22.jan.2009 kl.00:40

Auda, den var ikke så liten. Hvorfor måtte du opperere den bort? :o

Hanne

22.jan.2009 kl.06:46

Sv: Åja, det hørtes ikke særlig godt ut.

Helena :)

22.jan.2009 kl.19:06

Pappa'n din hadde sikkert ingenting i mot å være med deg Live. Huffameg, jeg tenkte ikke det var såå farlig med narkose:/
Vil ikke operere. :C
Men du var kjempeflink :D KUUUL tann

mewkid

22.jan.2009 kl.19:42

Steike svarte. Høres ikke digg ut! Fint å bli kvitt den da?

Skriv en ny kommentar

carma

carma

15, Trondheim

Följ min blogg med bloglovin Kontakt? toffus på nettby :-)

Kategorier

Arkiv

hits