En av de dagene

Idag har jeg hatt en av de dagene. Du vet: de dagene man har gjort mye, men fikk fått gjort noe som helst.
 Mamma hentet meg i 12-tiden idag, så dro vi på CocoBoco for å kjøpe oss litt lunsj. Jeg kjøpte meg noe rare kylling-greier som ikke smakte noe godt. Etterpå kjøpte vi oss boller&is og vandret rundt på Solsiden. Helt til Emilie kom. Da var det slutt på moroa. Neida, bare tuller. Jeg og Emilie gikk iallefall til byen, hvor vi møtte AB. Jeg kjøpte meg mine røde pumps (etter deres ønske), også gikk jeg og Emilie på den evige kjole-jakten - som aldri ender. Til Emilie,selvsagt.

24012009079
Vi kjøpte oss burger på McDonalds. ÆSJ! Jeg bestilte meg en Cheeseburger, og det jeg fikk servert var en flatklemt kjøttkake, med brød som sikkert har ligget rundt og slengt i et par uker... rullet inn i stygt papir. Jeg ble kvalm, og jeg kom på hvorfor jeg alltid velger Burger King.

Etter langt om lenge, lengre enn langt,  dro vi hjem. Med "hjem" så mener jeg hjem til Emilies mor, hvor Emilie skulle hente saker og ting. Det ble til at faren hentet oss, og han skulle "hente noen dokumenter". Dette "hente noen dokumenter" tok 30 min. i en iskald bil. Ikke gøy.
Men når vi kom hjem ventet deilig middag med indrefilet og rottatouile. Det var svært så godt. Jeg og Emilie hadde egentlig tenkt oss på LAN, men vi ble bare slengende rundt. Vi fant ut vi skulle leie film. Da vi endelig kom oss på bussen ( jeg hadde sett feil på ruten. Hø-hø-hø), kommet oss av, og godt til videoleia leide vi "Si at du elsker meg". Den var ganske bra. Vi liker ungdomsproblem-filmer. Etter vi hadde leid film og kjøpt godteri gikk vi til Uffa hvor vi møtte Maren og fler. Der ble vi hengende og slenge til bussen gikk (den går bare 1 gang per time om kveldene i helgene!).

2401200908124012009087
(Bildene er klikk-bare)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

carma

carma

15, Trondheim

Följ min blogg med bloglovin Kontakt? toffus på nettby :-)

Kategorier

Arkiv

hits