Dårlig innlegg.

Jeg er ... trøtt. Veldig trøtt.

I helga har jeg vært alene hjemme med Tora og Kompis. Resten har vært på Oppdal, bortsett fra June,da. Såklart.
Tora har vel egentlig bodd til meg i helga. Det har vært veldig koslig. Grunnen til at dette innlegget er dårlig, er fordi jeg har fått alt for lite søvn. Fredag drakk jeg,Tora og Breida. Ikke full-drikking, men mer kose-drikking. Iallefall, klokken ble 3 før jeg fikk sove i bingen. Vi våknet 09 neste dag. Jeg ville sove til 10. Vi dro til Tora, og gikk tur med Kompis og Basso. Senere dro vi hjem, jeg sovna på sofaen, og Breida kom og laget biff til oss. Vi hadde nesten ikke mat i huset. Så kom Vilde, Emilie og Helena.
Vi dro iallefall på UFFA, hvor det var øl. Jeg liker ikke øl. Men det ble litt øl. ØL. Det var mange kjente der. Så dro vi hjem, snakket litt, folket dro, og jeg og Tora ble sittende foran Disney Channel, men dyner. Vi bestemte oss for at vi like gjerne kunne campe i stua. Tora sovnet i 03-tiden, jeg sovnet ikke før i 06-tiden. Vi sto opp 10. Jeg mangler søvn. Jeg skal legge meg tidlig idag, så jeg våkner glad og oppvakt til skolen imorgen. Jeg føler meg ikke helt tipp-topp heller, med en hals som er lite samarbeidsvillig. Jaja.

Mac'en min sin harddisk (mistenker jeg ) har krasjet, så jeg får ikke lagt over bilder. Skal ordne det imorgen, håper jeg. Hvis ikke får jeg vel bruke denne.

Det ble ett dårlig innlegg.

2 kommentarer

08.mar.2009 kl.18:52

stakkars min lille trøtte live, med ødelagt data!
sender varme tanker!

Helena :)

08.mar.2009 kl.23:21

Herlig helg^^

SV; Unnskyld Live, hadde bare dårlig tid, oppfikset nå:)) De syntes vell kanskje d, husker ikke;X

Skriv en ny kommentar

carma

carma

15, Trondheim

Följ min blogg med bloglovin Kontakt? toffus på nettby :-)

Kategorier

Arkiv

hits