Tanke-eksperiment?

Greit, la oss si at det er ei jente som er 16 år, og som egentlig har et fint liv. Hun har mange venner, snille foreldre, og det hun trenger. En dag krangler hun og bestevennina.

Så har vi ei annen jente som sliter med anorexi (som eksempel), hun bor ikke hjemme, sliter med å spise.

Hvem har det værst? Eller har begge det like ille siden jente nr.1 ikke har opplevd noe verre enn å krangle med bestevennina, så hennes problemer blir like store i hennes hode som i jente nr. 2? Jeg har spekulert litt i dette. Jeg tror nesten det er sånn. En blind person som får synet tilbake, lærer å verdsette ting personen før tok for gitt.
Kanskje er det litt sånn med jente nr .1 også? ( Jente nr.2 også, for den del)

Én kommentar

Messy

18.mar.2009 kl.23:34

De kan føle det like ille, begge to. Jeg har mistet både faren og stefaren min, og følte det var ganske ille. Venninna mi sin onkel ble nylig tvangsinnlagt på sinnsykehus, og hun tok det verre enn da stefaren min døde liksom. Men det er hennes realitet. Alle takler ting forskjellig. Du kunne takla det at hunden din døde på samme måte som jeg kunne taklet døden til min stefar. Alt er så forskjellig. Realiteten din er den du kjenner til, og derfor ille på den måten du kjenner til den. Har du aldri opplevd noe fælt, er det klart du vil reagere voldsomt hvis du får et problem noen andre ville sett på som lite.

Skriv en ny kommentar

carma

carma

15, Trondheim

Följ min blogg med bloglovin Kontakt? toffus på nettby :-)

Kategorier

Arkiv

hits