Sjukdom.

Hva er vel bedre å starte sommerferien med enn sykdom?  Her sitter jeg da, med ben som verker så det dundrer, rennende nese, trøtte øyne og snurpete hals.  Problemet med meg og sommer, er at når jeg blir syk, så vet jeg aldri om det er bakterier eller pollen. Men siden det ikke klør i øynene, tar jeg det som et tegn på sykdom. Spesielt siden jeg hadde det samme for noen måneder siden.

Det er ikke et godt tidspunkt å bli syk på. (Når jeg tenker meg om, så er det vel aldri det.) Jeg og Emilie reiser til Spania om akkurat en uke, og før den tid skal jeg kjøpe Paulo Coehlo-boken, flip-flops og bikini. Sist-nevnte kommer til å bli en utfordring, da det ikke er en eneste designer som tenker at svart og enkelt er fint. Nei, jeg vil ikke ha sløyfer.

Du lurer vel kanskje på hvorfor en syking som meg sitter å jamrer og skriver blogg klokken 02:30 på natten? Du skjønner, han godeste far skulle en liten tur til Farmor & Farfar, noe som har resultet i mange timer sofa-sliting. Jeg kan heller ikke legge meg ennå, siden jeg må få medisin. Oh happy night.

Én kommentar

Varg

27.jun.2009 kl.12:11

Du kan jo bestille på nettet, der er det garantert en helt enkel svart en : >

Skriv en ny kommentar

hits